Tojeksi Oy | Liusketie 32 | FI-90620 Oulu

Sähkö- ja teletekniset työt Oulun seudulla

Sähköasennus on ydinpalveluitamme uudisrakentamisen ja maanrakennuksen ohella. Työ- ja käyttöturvallisuus on meille ensiarvoisen tärkeää; suoritamme sähköasennukset vuosien kokemuksella sekä alan määräyksiä tarkasti noudattaen. Teemme sähköasennukset Oulun seudulla ja koko Suomessa niin yrityksille, julkishallinnon puolelle kuin kotitalouksillekin. Kysy lisää!

Sähkötyöt ammattitaidolla

Sähkötyöt tulee aina antaa sähkötöihin pätevöityneen ammattilaisen hoidettaviksi. Huomioimme paitsi asennuksen jälkeisen käyttöturvallisuuden, myös työturvallisuuden asennuksen aikana; sähkön kanssa ei ole leikkimistä. Virheelliset, itse tehdyt asennukset voivat pahimmillaan johtaa sähköpaloihin ja muihin vaaratilanteisiin, joita vakuutus ei silloin välttämättä korvaa. Harkitse siis, missä kohtaa säästät.

Kutsu paikalle pätevä sähkömies asennuksia varten

Kun sähköasennus halutaan toteuttaa turvallisesti ja huolella, pätevä sähkömies on paikallaan. Käänny silloin Tojeksi Oy:n ammattilaisten puoleen. Näin varmistat, että sähköasennukset tehdään oikein ja määräysten mukaisesti. Ota yhteyttä!

Yhteistyökumppanit